Voulez Vous (VV) – A Fabulous Tribute To Abba

Voulez-Vous-(VV)-A-fabulous-tribute-to-ABBA

 

VV «Voulez Vous – A fabulous tribute to ABBA» har en settliste full av de største hitene, dyktige og dedikerte musikere, fantastiske sangere, spektakulære kostymer og ikoniske dansetrinn. Når du booker «Voulez Vous – A fabulous tribute to ABBA» får du ikke noe uventet stress. De står for tillit, og de gir dere “the show of a lifetime” helt til siste slutt. Et show som passer til alle budsjetter og anledninger!

Showet er visuelt og musikalsk spennende!

Litt om medlemmene:

Gitaristen Odd Gunnar Frøysland er en erfaren musiker og produsent i ulike sjangrer fra viser/jazz til hardrock. Til daglig jobber han som musikklærer på musikklinja ved Foss VGS i Oslo og er freelance musiker ved siden av. Han har stor tro på “VV” prosjektet og er et stødig medlem i bandet!

Sindre Sauarlia er en ung, lovende pianist/keyboardist og allsidig musiker. Studerer populærmusikk, og er ofte ute på spilleoppdrag. Han trives godt i de fleste sjangre, og koser seg mye med å gjenskape lyder i detalj. Glad i ABBA musikken og gir en detaljert og vakker linje i samspillet.

André Bjerring er en dedikert bassist med ett bein i de fleste musikalske leire. Han har en allsidig musikksmak, men trives best med musikk med solid groove. Han er inspirert av bassisten i ABBA – Rutger Gunnarsson, og groovet i rytmeseksjonen. ….”Første gang jeg hørte basslinjen på Dancing Queen var jeg solgt.”…

Birk Niklas Tvedt – en topp kvalitet, fornuftig, ung musikker, som er full av energi. Dedikert til “VV “prosjektet og er en perfekt match!

Iwona B. Migacz er en flott sanger med dyp stemme og magisk sjarm. Er med på flere musikalske prosjekter men er mest inspirert av “VV” prosjektet.

Elka Soppaland er en dyktig sanger og fiolinist med unikt innblikk i musikkbransjen. Talentfull og inspirerende person, har skrevet og produsert flere sanger, jobber som freelance artist og musikklærer.

“VV” ( ABBA tribute) prosjektet har vært hennes drøm lenge og hun er fullstendig dedikert, slik som resten av medlemene. …”…. tok lang tid før jeg kunne si at riktige folk er på plass, men nå er det helt sikkert at de rette menneskene er samlet og “VV” er et produkt med høy kvalitet og stort potensial”….

Litt om oppsettet:

Dyktige musikere som behersker instrumentene sine på et høyt nivå og spiller/synger sammen i perfekt harmoni. Alle er dedikert til musikken og inspirert av ABBA låtene. Dette er en unik blanding av musikk, sang og energi, noe som virkelig er verdt å oppleve.

I hver låt får dere se og høre noe nytt. Kostymeskiftene er spektakulære, og dansetrinnene er godt innarbeidet og lekne. “VV” bruker lys for å skape den rette stemningen, og lydanlegget er litt kraftigere enn hva man egentlig trenger slik at dere får et klart og fyldig lydbilde. Jentene har ikke bare eksepsjonelle stemmer, men er også dyktige til å blande stemmene sine i vakre harmonier, slik som ABBA gjorde i sin tid. Men viktigst av alt så vekker de publikum til allsang og skaper glede. Å fronte et band er en viktig jobb, og det utgjør forskjellen på et publikum som sier: ”Ja, de var gode”, istedenfor:

”De var fantastiske, når kan vi få de tilbake?”

For booking og mer info kontakt oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code