Historikk

geir-ødegaardenGeir Ødegården var mannen som grunnla dette selskapet i 1995. Med hans mangeårig erfaringer innen bransjen valgte han å starte opp Telemark Musikkbyrå. Før den tid dannet han blant annet Geir Ødegårdens Orkester og gjorde dette til et profesjonelt heltidsprosjekt på slutten av 70-tallet. Musikkstilen var en blanding av country, pop, rock og dansebandmusikk.

I 1982 flyttet Geir Ødegaarden til Skien. På den tida fikk backingbandet hans eget navn og de turnerte da under navnet Geir Ødegården & Safari. Samtidig ble musikkstilen vridd mer i countryretning, noe som blant annet førte til at Geir og kollegaene fikk jobb som backingband for selveste Freddy Fender og flere andre internasjonale countryartister.

I 1989, etter ca. 10 år på veien som profesjonell musiker, flyttet Geir til Langesund til en roligere tilværelse. Han gav ut tre nye album og et samlealbum på cd som i perioden 1991-2002.

Ved siden av spillejobber har Geir Ødegården drevet bookingfirmaet Telemark Musikkbyrå siden 1995. Her trekker han veksler på de bekjentskaper han har skaffet seg i musikkbransjen gjennom en årrekke med turnering.

I 2011 valgte Geir Ødegården å gi seg med artistformidling og Kai Henning Løvstad overtok Telemark Musikkbyrå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code