Paul Allen


-Paul Allen and his Little BIG Band-

Sweet rock’n soul and swinging funk’n roll music.

Paul Allen er vel nå mest kjent for det norske-folk, som han skjeggete fyren som tok mentorene med storm under hans blind-audition på TV2’s storsatsing: The Voice – Norges beste stemme. En forykende versjon av The Beatles “Drive My Car” ga full uttelling. Og Paul er nå videre til neste steg av konkuransen som er duellene. Stay Tuned!

Men Paul Allen har vært en aktiv sanger og bandleder i nærmere 20 år. Den ennå relativt unge P.A. har rukket mye på disse årene. Fra rock og hardrock-band til musicals og teater.

Med hans tidligere blues-band: Allen’s Pit, vant han Union Blues Cup under Notodden Blues Festival i 2002.  Hvor premien var flust med spillejobber på klubber og ferstivaler.

Iløpet av 1,5 år besøkte AP nesten samtlige 74 av landets bluesklubber, samt turnerte rundt omkring i Norge og ellers i Scandinavia. Men med en forkjærlighet for soul/rock’n soul musikken har det vokale hatt en forankring der. Dette er en artist som absolutt ikke er redd for å dele med seg selv på scenen!

Med Paul Allen and his Little BIG Band går Allen tilbake til sine røtter så å si.
En blanding av rock og soul, ispedd en passe dose funk. Dette har vært ett kjærlighets-prosjekt for Allen, helt siden han startet opp PALBB i 2004.  Med fantastiske musikanter med på laget, låter dette bandet stort og tight. Ja, som ett lite storband.

“Musikken jeg vokste opp med var ikke barneplater med Torbjørn Egner eller Smurfene.
Jeg hadde en ulykkelig barndom sånn. Fikk bare høre Solomon Burke, Elvis, Ray Charles, Marvin Gaye ol” ….. har Paul Allen sagt i et intervju.

NB! For mer informasjon om denne artisten, ta kontakt med Telemark Musikkbyrå.

[youtube]http://youtu.be/2PYTBMUI_oo[/youtube]

 

Hjem »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code