Clutterbillies

Clutterbillies

ClutterBillies er et fremadstormende countryrock band fra sørlandsbyen Arendal og ble startet i 2003. Siden den gang har bandet gjort utallige jobber både i inn og utland, og har to cd‐utgivelser bak seg med kun eget skrevet materiale.

ClutterBillies har spilt på flere store norske og utenlandske musikkfestivaler de siste årene. Her kan nevnes: Seljord Countryfestival, Vinstra Countryfestival, Canal Street Jazz & bluesfestival, Breim Countryfestival, Piknik country & Folk festival (Polen).

Bandet synger pr. i dag på engelsk, men jobber også med norske tekster. Musikken er inspirert av artister som Brad Paisley, Keith Urban, Billy Currington, Rascal Flatts og Alabama.ClutterBillies har fått låtmateriale fra en del utenlandske låtskrivere og vil løpet av 2015 komme med flere singel-­‐utgivelser.

ClutterBillies har de siste årene opparbeidet seg fantastiske referanser blant festivaler, booking-­byråer og arrangører. I tillegg har bandet flere nasjonale toppartister på gjestelisten, hvis det er ønskelig. ClutterBillies er seriøse og hardtarbeidende, og leverer kvalitet av øverste hylle.

Diskografi:

2006: EP ­ Strummin on my six string
2007: CD ‐ Livin’ Life
2010: Singel – Free at Sea
2012: CD ­ Feelin’ Good
2014: Singel – For ei natt
2015: Singel – Momma’s girl

ClutterBillies er:

Kenneth Sandåker ‐ vokal, akk.gitar
Bent Halvard Tveit ‐ el.gitarer, mandolin, akk.gitar, banjo, kor
Kristian Vågsnes ­ bass, kor
Vidar Dale ‐ steelgitar, banjo, dobro
Christian Seneger ‐ trommer, perkusjon

NB! For mer informasjon om Clutterbillies. Ta kontakt med oss i Telemark Musikkbyrå.

Nedenfor et lite klipp fra Clutterbillies.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rfLZNuJcgbU&list=PLA66AB3D9651F2CC1&context=C315e819ADOEgsToPDskKneuMp1N89ZRzXbE0-GAyM[/youtube]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code