Highway Connection

 

 Highway Connection

 

Trond Tollin & Highway Connection er et countryband som opprinnelig ble startet på Lillehammer sommeren 1986, og siden den gang har bandet holdt det gående frem til i dag, bortsatt fra en lengre pause fra 1997 og frem til sommeren 2011.

Bandet bestemte seg da for å pusse støvet av ”bootsa” og gjøre en ”Reunion” konsert på Vinstra og Country Music Festival Vinstra. Siden den gang har bandets vokalist Trond Tollin vært i Nashville, og spilt inn et soloalbum med tittelen ”Breaking In A New Heart” som inneholder 10 låter, som har blitt godt mottatt av publikum, og radiostasjoner både i inn og utland. 8 av de 10 låtene er originallåter som aldri tidligere er utgitt.

Trond Tollin & Highway Connection har gjennom disse årene opparbeidet seg stor popularitet i Norge, og store deler av Skandinavia, og på 80 tallet hadde bandet også gleden av å være ”backingband” for kjente artister som Lynn Anderson, Arne Benoni, Skeeter Davis, Teddy Nelson, Jill Johnson, Ottar”Big Hand” Johansen m.fl.

Så sent som i 2012 stilte Highway Connection opp som ”backingband” for Lynn Anderson under hennes opptreden i Drangedal, og på NRK i sammen med Arne Benoni. Trond Tollin & Highway Connection har vært tro mot countrysjangeren , og legger fortsatt stor vekt på å kunne presentere et variert repertoar som skal fenge et hvert øre både til konsert og dans.

So keep it country folks, and remember ”IF IT AIN’T COUNTRY IT AIN’T MUSIC”

“Highway Connection” består av:

  • Trond Tollin – født og oppvokst i Tronheim, hvor han har bodd meste parten av sitt liv. Trond er vokalist/artisten i bandet og startet i Highway Connection i 1987, men har siden den gang vært innom en rekke ulike band og prosjekter, deriblant trønderbandet Foxy. Tron er aktuell i disse dager med sitt nye album ”Breaking In A Heart” som ble innspilt i Nashville TN, sommeren 2014.

 

  • Maurits Opsahl – født og oppvokst på Hundorp i Gudbrandsdalen og er trommeslager i bandet. Maurits var med og startet bandet Highway Connection på Lillehammer i 1986,  sammen med bl.a. Øyvind Stubrud m.fl. Maurits har også vært med i en rekke prosjekter og band.

 

  • Geir Aage Vollan – bassisten i bandet, og kommer opprinnelig fra Lillehammer, men er nå bosatt på Tretten i Gudbrandsdalen. Geir Aage startet i Highway Connection i 2012, og har siden vært en del av den ”groovy” komprekken i bandet. Geir Aage har også lang erfaring fra en rekke band og prosjekter opp gjennom tidene.

 

  • Terje Schrøder –  bosatt i Oslo, og er ”lead”gitaristen i bandet, men trakterer samtidig også fele, mandolin og steelguitar. Terje har også lang fartstid i bransjen, og mange kjenne vel Terje fra bl.a. bandet Bakerfield.

 

NB! For mer informasjon om bandet , ta kontakt med oss i Telemark Musikkbyrå. Du finner kontaktinformasjon i menyen ovenfor.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code