Heidi Tollefsen Hafstad

Heidi-Tollefsen-Hafstad

Artisten Heidi Tollefsen Hafstad

har en lang fartstid som musikker. Hun er vokalist, pianoentertainer og gitarist. Hun har et allsidig repertoar hvor hun fletter sine egne låter innimellom. Hun spiller alene med gitar /sang og får folk til å synge med, eller alene med piano/Keyboard hvor hun også kan spille til dans/konserter med og uten band. Hennes låtvalg er Country, 80 talls pop rock som svinger, evergreens, musikaler, ballader, Jazz, folketoner og blues. Det spenner seg fra 40 tallet til i dag. Låter fra postgirobygget og Hellbillies har hun med.

Hun har vært manager og musikker for bandet On Stage og Tolly girls. Heidi Tollefsen Hafstad har sitt eget band. Bandet består av musikerne: Heidi Tollefsen Hafstad vokal/piano, Øystein Hafstad Bang på trommer, Håvard Svendsrud på trekkspill, William Olsen på gitar og Endre Kock på Bass. De har hatt spillejobber på Dileks Cafe, Ali baba div. og 100 års jubileumskonserter for bestefaren Toralf Tollefsen i samarbeide med Norilds plateselskap hvor hun utga sin cd med bandet sitt i 2014. (Den rose som jeg kjempet for).

Akkurat nå spiller hun mye rundt omkring både alene med vokal/gitar og i duoen Tolly girls. Duoen består av Heidi Tollefsen Hafstad vokal/gitar og Sonja Tollefsen vokal/ gitar/munnspill. De har små konserter og allsang for eldre på sykehjem og eldresentre. De har også spilt til dans som trio og kvartett. Trioen og kvartetten består av Heidi Tollefsen Hafstad, Sonja Tollefsen, Nina Tollefsen og William Olsen,

Heidi har tatt en utdannelse i Demensomsorg og alderspsykologi med fordypning i musikkterapi der hun bruker denne utdannelsen i sitt virke som musikker. Hun har også turnert med bandet Resyclers og duoen Blue Creation. Hun har hatt jobber på puber, aldershjem, private tilstelninger, brylluper og konfirmasjoner.

Repertoaret er Pop, Rock, Jazz, blues, musikaler evergreens, country, folketoner og ballader. Hun spiller noe kjent og kjær musikk fra sin bestefar Toralf Tollefsen som gav henne mye inspirasjon med hans trekkspillmusikk oppover årene.

Hun vil gjerne at dere tar kontakt med henne slik at hun kan gi dere en verdifull stund med mye bra underholdning, allsang og glede.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code