Oagee

Oagee

Aage Nordheim, eller mest kjent for de fleste som Oagee, er en artist med imponerende fartstid. I mer enn 40 år har han fartet land og strand rundt og underholdt det norske publikum på alt fra store festivalscener med band til mindre puber og restauranter da med sitt ”one man band” konsept.
Nordheim startet sin karriere som trommeslager i bandet ”The Quinters” helt på begynnelsen av 70 tallet og har senere traktert både bass, gitar, keyboard i forskjellige settinger opp gjennom årene. Han har vært knyttet til Express navnet gjennom mange år via det å være frontfigur i Country Express, Trio Express og Duo Express gjennom det meste av 80 tallet.
De siste 20 årene har han for det meste reist rundt som soloartist og fra å ha vært en all-round artist som har syslet med de fleste stilarter har han landet på country og rock med hovedvekt på country. Nordheim har tre plateutgivelser bak seg, det første ”Det æ`kke køntry alt som lukter hest” i 2000. Det andre i 2002 med tittelen ” No Back Against The Wall”. Begge på eget plateselskap San Eagle Records. I 2008 slapp han albumet ” Så Mye Mer” på Grenland Music Production som ble mottatt av anmeldere med alt fra terningkast 2 til 5.
Selv mener han at høydepunktet i hans karriere var i 2009 da han ble invitert over til Nashville av ingen ringere en bandet til Waylon Jennings for å gjøre det første offisielle tribute to Waylon Jennings albumet med hans besetning . Dette kom til etter at Nordheim hadde imponert Waylons mannskap med låta ”Out Of Range” som han hadde skrevet som en hyllest til Waylon`s outlawstil på albumet ”No Back Against The Wall.
Som publikum forlater man ikke en opptreden med Oagee med en følelse av å ikke ha blitt traktert på best mulig måte.

[youtube]youtube.com/watch?v=ztiTBDxsxIU[/youtube]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code