Hawk Christensen


“Hawk er uten tvil det nye stjerneskuddet på den norske countryhimmelen. Han er ungmen, jeg vil ikke bruke ordet talentfull fordi han er mye bedre enn det; Han er proff! Påscenen lirer han av seg ett arsenal av udødelige og kjente country-låter. Han skriver også egne flotte låter som han putter inn i repetoaret. Synge kan han definitivt og gitaren trakterer han med største enkelhet. Han er også beviset på at du ikke trenger å være over 30 og synge om eks-koner og bakfulle dager for å være country-artist. Der andre er baktunge, er Hawk vital og full av adrenalin-og gir alltid ett topp show!”

På 1970 tallet gjorde mange countryartister opprør mot det som på den tiden ble kalt for “Nashville-sound” og det som ble kalt for “the outlaw movement” ble en egen sjanger innen country-musikken.

Hawk Christensen (1987) er en viderefører av outlaw-country, hans røffe og rufsete stil med tung bass og  hylende gitarer har gitt ham en helt egen sound. Med høy energi på scenen leverer han ett outlaw-show du ikke har sett maken til.

For mer informasjon om booking, ta kontakt med Telemark Musikkbyrå…

http://vimeo.com/46782439

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GLfEqRL1VEE&feature=player_embedded[/youtube]