No Problem

Event No Problem samarbeider med alle store eventbyråer i Norge, og er for flere av de førstevalg når det gjelder valg av underholdning; dinnershow eller partypakke med pop og rockehits fra 60-tallet, frem til idag. Vi har også oppdrag i utlandet og har vært med på alt i fra world cup samlinger i inn og utland til å ha hatt afterski i Italia, Østerike Spania Italia Malta Tyskland England Irland Sverige og Danmark... Afterski No problem har et knalltøft afterski repertoar på 90 min. Norske og svenske allsangfavoritter og rockehits på løpende bånd. Partykveld er jo en av de tingene vi har gjort mest med hits på løpende bånd . Her spiller vi Dum Dum Jokke Postgirobygget De Lillos CC Cowboys og stort spekter av låter og hits fra 70 -80 talls Dinner Show / Pop Quiz/ Stemningskapern. Dette er vår store suksess på Event scener over det ganske land…. Her kan vi gi referanser fra 250 show vi har gjort i inn og utland. Dinner showet til No Problem skaper en stemning under middagen du sjelden har sett maken til og teamwork blir satt i høysete. Allsang, humor, glede og engasjement. Ønsker du deg en flott kveld hvor alt blir ivaretatt fra A til Å med lyd, lys og Show så er dette en pakke som er innarbeidet meget proffesjonelt. Tilbakemeldingene er rebooking og stående applaus. Vi har også et repertoar som kan rettes mot dansekvelder .Swing og snillere popslagere og køntri hits som det er lett å finne dansefoten etter… Jubileum Skal du arrangere 25-100 års lag, eller kanksje et firma jubileum? Da er vi de dere er ute etter. Vi har i en årrekke spilt på alle mulige jubileer og kan bidra med hele prosessen fra å planlegge til å utforme.

Event

No Problem samarbeider med alle store eventbyråer i Norge, og er for flere av de førstevalg når det gjelder valg av underholdning – dinnershow eller partypakke med pop og rockehits fra 60-tallet, frem til idag.

Vi har også oppdrag i utlandet og har vært med på alt i fra world cup samlinger i inn og utland til å ha hatt afterski i Italia, Østerike Spania Italia Malta Tyskland England Irland Sverige og Danmark…

Afterski

No problem har et knalltøft afterski repertoar på 90 min. Norske og svenske allsangfavoritter og rockehits på løpende bånd.

Partykveld er jo en av de tingene vi har gjort mest med hits på løpende bånd . Her spiller vi Dum Dum Jokke Postgirobygget De Lillos CC Cowboys og stort spekter av låter og hits fra 70 -80 talls Dinner Show/Pop Quiz/Stemningskapern. Dette er vår store suksess på Event scener over det ganske land….

Her kan vi gi referanser fra 250 show vi har gjort i inn og utland. Dinner showet til No Problem skaper en stemning under middagen du sjelden har sett maken til og teamwork blir satt i høysete. Allsang, humor, glede og engasjement.

Ønsker du deg en flott kveld hvor alt blir ivaretatt fra A til Å med lyd, lys og Show så er dette en pakke som er innarbeidet meget proffesjonelt. Tilbakemeldingene er rebooking og stående applaus.

Vi har også et repertoar som kan rettes mot dansekvelder .Swing og snillere popslagere og køntri hits som det er lett å finne dansefoten etter…

Jubileum

Skal du arrangere 25-100 års lag, eller kanksje et firma jubileum? Da er vi de dere er ute etter. Vi har i en årrekke spilt på alle mulige jubileer og kan bidra med hele prosessen fra å planlegge til å utforme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *