Neon Duo

Neon Duo

Neon Duo

….Heter denne duoen som opprinnelig kommer fra Kongsvinger i Hedmark Fylke men er nå stasjonert i Sarpsborg i Østfold. Duoen ble startet i 2002 og har hatt mange spillejobber på den tiden de har spilt sammen. Neon Duo spiller variert dansemusikk og høster bra kritikk der de har spilt. Neon Duo har flere faste spillejobber i året som de har hatt helt fra 2003-2004.

Neon Duo har bra erfaring når det gjelder musikk. Lars Tommy Berg har før Neon Duo spilt i Bandet Moonlights som holdt det gående i 5 år og som var et respektert danseband. Han var også innom en duo før Neon Duo ble født. Han var vokalist og spilte bassgitar i 15 år. Har vært med på flere talent konkurranser og kulturmønstringer og kommet høy opp.

Har spilt inn flere låter som blir ofte blir spilt på lokalradioer i Østfold. Begge synger og de har sin spesielle sjanger som de mestrer på en utmerket måte. Repertoaret består av: Country rock, Ballader, 60, 70 og 80 talls musikk, Egenprodusert musikk, Evergreens, litt svensktopper om behovet for det er der, Norsk musikk og ellers variert musikk.

Repertoaret er på godt over 140 låter og det bidrar til at Neon Duo også kan spille på mer pub liknende steder. rader som de spiller brudevals med og den har de som regel med overalt så litt gammeldans kan også komme frem om behovet for det er til stede.

De legger stor vekt på spilleglede og de har det gøy når de er på jobb og det gjør at de får med seg publikum og legger stor vekt på at publikum trives. Neon Duo har moderne og stort utstyr og det gjør at de også kan spille på litt større arrangement. Neon Duo spiller på offentlige og private fester, julebord, bryllup, bursdager og andre typer arrangement.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code