Arly Karlsen

Arly Karlsen

 

Arly Karlsen har lang fartstid som artist og har turnert verden over.

Hans dype og varme røst har alltid fascinert publikum og han har gjennom tidene utgitt 12 plater, både som solo-artist og sammen med andre.

Det første store gjennombruddet kom med bandet Western Swingers på 80 tallet, sammen med Arne Løland og Liv Jorunn Heia.

Det ble utgitt 5 plater, som har resultert i 3 gullplater.

Hans solokarriere startet i 2001. Han har ugitt 4 solo-album, som alle har solgt over 10.000 eksemplarer. I 2005 vant Arly prisen for ”Male Vokalist of The Year” i European CMA Chart List. Han hadde mange nr 1 hits på listen.
Han har sunget sammen med storheter som Boby Bare, Gene Watson, Bellamy Brothers og Joanne Cash m.f.

I 2007 startet han samarbeidet med G. Thomas og Ove Støylen, som The European Highwaymen. De har utgitt flere singler og albumet ”Spinning” innspilt i Nashville, med Bobby Bare som produsent i 2013. ”Spinning” lå 3 uker på VG listen topp 20.

Arly Karlsen & Sons ble etablert i 2012. De har fått svært gode tilbakemeldinger for sine show, både nasjonalt og internasjonalt. Hans sønner, Martin Karlsen på trommer, og Kim-Arly Karlsen på bass, har vist en fremragende tolkning av Arly´s musikk og gitt den en dimensjon som er unik.

Begge sønnene har lang fartstid innen flere musikk-sjangere, men Country & Roots musikken har blitt en stor del av deres repertoar.
I den senere tid har Hawk Christensen kommet inn i bandet, kjent for sitt outlaw-show med heftig gitar-briljering.

Arly Karlsen & Sons har komponert og innspilt det meste av sang og musikk, inkludert kjenningsmelodien, til realty-serien “Norske Rednecks“, som sendes på TV Max.

Og har etter hvert blitt en del av aktørene i denne reality-serien i flere sesonger.