Neon One

Neon One

Neon One

Heter dette enmannsorkesteret som opprinnelig kommer fra Kongsvinger i Hedmark Fylke men er nå stasjonert i Sarpsborg i Østfold. Neon One ble startet i 2008 og har hatt mange spillejobber på den tiden det har eksistert. Neon one spiller variert dansemusikk og passer like godt på lokalet som på en pub.
Lars Tommy Berg driver også Neon Duo og har før Neon Duo spilt i Bandet Moonlights som holdt det gående i 5 år og som var et respektert danseband. Han var også innom en duo før Neon Duo ble født. Han var vokalist og spilte bassgitar.
Lars Tommy synger og spiller keyboard og bruker Backingfiler som han lager selv eller kjøper av proffesjonelle studio. Repertoaret består av: Country rock, Ballader, 60, 70 og 80 talls musikk, Egenprodusert musikk, Evergreens, litt svensktopper om behovet for det er der, Norsk musikk og ellers variert musikk.
Repertoaret er på godt over 150 låter og det bidrar til et bredt spekter av variert musikk. Når han spiller i bryllup så har han med to-rader som de spiller brudevals med. Spillegleden er stor og det prøver han å vise også.
Lars har moderne og nytt utstyr som bidrar til et klart og rent lydbilde. Neon One spiller på offentlige og private fester, julebord, bryllup, bursdager og andre typer arrangement.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code