Trubaduren Rolf Grongstad

Trubaduren Rolf Grongstad

Et sikkert valg for en vellykket kveld!

Rolf Grongstad har gjennom hardt arbeid, og utallige spillejobber tilegnet seg en utrolig rutine, et stort repertoar og stor spilleglede.

Han har turnert hele Norge på heltid i 2 år, og spilt mellom 40 og 50 jobber i året de siste 20 årene ved siden av alle andre aktiviteter han har vært involvert i.

Hadde eget direktesendt musikkprogram på lokalradio i 6 år. Rolf Grongstad har ledet allsangarrangementer, spilt for en rekke kjente norske bedrifter og gledet mange private både i selskaper og på pub.

Dette har resultert i hyppige reengasjementer noe som på sett og vis taler for seg selv.

Med sitt stillfarne lune vesen gjør han ikke så mye ut av seg, men ikke la deg lure, for når gitaren henger over skulderen og mikrofonen er slått på kan du vente deg en underfundig og til tider ganske rappkjeftet herremann.

Rolf er imidlertid veloppdratt, så det pleier å ordne seg med både barn og svigermor.

I tillegg til å traktere diverse gitarer, er han også en habil ukulelespiller og sanger. Når anledningen krever det kan han også kombinere Trubadur jobben med sitt One Man Band og spille til dans, og hvis ikke det er nok tar han med sitt mobile selskapsdiskotek og leverer kvalitetsmusikk fra de siste tiår.

Helt til slutt kan vi opplyse om at han også samarbeider med en rekke musikere, og kan stille på scenen med både duo, trio og fullt orkester. Rolf Grongstad medbringer egen lyd og lysrigg.